img_1106078499857940001738.jpg
poza concurs 1.jpg
Inscrierea se face in stanga-sus pagina.concursul va fii in fiecare luna. treceti adresa de contact.puteti primi si oferte ale furnizorilor ce va pot ajuta in organizarea nuntii d-voastra

portal complet ghid nunti

STIRI,NOUTATI

 Cu toate ca lumea traverseaza o criza economica oamenii continua sa se indragosteasca si sa se casatoreasca.E nevoie de un pic de inventivitate in aceste vremuri dificile pentru a organiza o nunta asa cum ti-ai dorit.Prin urmare concentreaza-te pe ceea ce vrei tu si iubitul tau nu pe ceea ce isi vor altii.Indiferent de ceea ce spun designerii despre ceea ce se "poarta" in materie de nunta,nimeni nu te obliga sa faci ceva ce nu-ti doresti.Inainte de a incepe sa-ti organizezi nunta ganteste-te ca nu ai vrea sa incepi o viata noua alaturi de iubitul tau cu datorii pe la banci.
 
Domnisoarele si cavalerii de onoare ocupa, dupa miri si nasi, cele mai importante roluri in cadrul ceremonie de nunta. Din acest motiv rolurile lor nu trebuie subestimate sau neglijate, iar alegerea persoanelor potrivite nu este tocmai o alegere usoara.

Traditia cavalerilor si domnsioarelor de onoare porneste de undeva din Evul Mediu, cand mirele punea la cale impreuna cu prietenii lui, rapirea miresei, atunci cand familia miresei se impotrivea iubirii lor. Din acele vremuri, rolul cavalerilor si domnisoarelor de onoare era foarte important, caci fara ajutorul acestora nu se putea realiza furatul persoanei iubite. Atat domnisoarele de onoare cat si cavalerii, erau imbracati asemanator mirilor si stateau in jurul acestora, tocmai pentru a proteja cuplul de indragostiti.

Atat rolul de domnisoara de onoare cat si rolul cavalerului implica anumite responsabilitati si sarcini ce trebuie indeplinite in cele mai bune conditii.  Domnisoara si cavalerul de onoare au ca principala sarcina insotirea mirilor, respectiv a alaiului de nunta, de la gatirea mirilor acasa, la ploconitul nasilor, apoi la intrarea in biserica,  culminand cu primirea oaspetilor la restaurant, pentru ca apoi la finele petrecerii, tot domnisoarele de onoare si cavalerii sa fie cei vizati pentru a prinde buchetul, respectiv jarteaua miresei.

 
ghidul-nuntilor  bener mic brumihar.ro.jpg
wedding corona.jpg
artscena.jpg
nova.jpg
produse_1475.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
2009 ghidul nuntilor
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one