img_1106078499857940001738.jpg
poza concurs 1.jpg
Inscrierea se face in stanga-sus pagina.concursul va fii in fiecare luna. treceti adresa de contact.puteti primi si oferte ale furnizorilor ce va pot ajuta in organizarea nuntii d-voastra

portal complet ghid nunti

Cu toate ca lumea traverseaza o criza economica oamenii continua sa se indragosteasca si sa se casatoreasca.E nevoie de un pic de inventivitate in aceste vremuri dificile pentru a organiza o nunta asa cum ti-ai dorit.Prin urmare concentreaza-te pe ceea ce vrei tu si iubitul tau nu pe ceea ce isi vor altii.Indiferent de ceea ce spun designerii despre ceea ce se "poarta" in materie de nunta,nimeni nu te obliga sa faci ceva ce nu-ti doresti.Inainte de a incepe sa-ti organizezi nunta ganteste-te ca nu ai vrea sa incepi o viata noua alaturi de iubitul tau cu datorii pe la banci.
Alegerea fotografului
 
Sigur te-ai intrebat cel putin o data cum vei face cu fotograful, daca e nevoie sa angajezi un fotograf profesionist sau poti ruga un prieten, o ruda sa fotografieze. Chiar este nevoie sa angajezi un fotograf profesionist pentru a face fotografiile la nunta ta ? 

Raspunsul este categoric: DA!

Este cel mai important eveniment din viata ta, ai investit mult timp, bani si efort in organizarea acestui eveniment, merita sa ai o amintire placuta. La urma urmei, daca vei opta pentru fotografii facute de prieteni sau rude, rezultatele le vei vedea abia dupa nunta si atunci este deja prea tarziu sa mai poti schimba ceva.

Intr-adevar, invitatii vor face si ei poze si este bine sa le ai si pe acelea, este vorba de viziunea  fiecaruia si mai mult ca sigur acestia vor surprinde alte momente decat fotograful angajat special pentru asta.

Insa, fotograful profesionist, are o experienta vasta si speculeaza anumite momente, cunoaste bine demersul unei nunti si se pregateste din timp pentru a surprinde imaginile care vor alcatui albumul tau de nunta. In plus, acesta se confrunta cu multe alte situatii dificile: portrete de familie in plin soare, lumina slaba din interiorul bisericii sau a restaurantului. Fotograful profesionist detine aparatura speciala pentru toate situatiile acestea si mai mult ca sigur nu va ajunge intr-o situatie neplacuta precum: terminarea bateriilor sau lipsa de spatiu pe cardul de memorie.

Nu va lasati speriati de costul unui fotograf! Nu este atat de mare, comparativ cu amintirea pe care o vei avea toata viata.

ghidul-nuntilor  bener mic brumihar.ro.jpg
wedding corona.jpg
artscena.jpg
nova.jpg
produse_1475.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
2009 ghidul nuntilor
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one